• Gespecialiseerd in winkelketens
  • 25+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

We zijn bij C&W Group altijd druk bezig met aandacht besteden aan onze klanten. Zó druk, dat we soms vergeten wat meer van onszelf te laten zien. De komende tijd gaan we proberen iets meer informatie te geven over wat we doen bij de C&W Group. En hoe kan dat nou beter, dan door het te vragen aan de mensen die er werken? Vandaag is het de beurt aan Nienke en Manon, die ons meer gaan vertellen over 3D-ontwerpen.

Laten we met de basis beginnen. Wat is 3D-ontwerpen?

3D ontwerpen is eigenlijk het creëren van visuele representaties vanuit studioperspectief, in ons geval dan uiteraard op het gebied van signing. Stel je voor dat een klant een bepaalde ruimte heeft, binnen of buiten, en een specifieke huisstijl. Onze taak is om in 3D signing elementen toe te voegen aan die ruimte, zodat de klant echt het gevoel krijgt erdoorheen te kunnen lopen, alsof ze zich al in de nieuwe situatie bevinden. Het draait allemaal om het zo realistisch mogelijk maken, zodat de klant het echt kan voelen. Daarnaast is 3D-ontwerpen een mooie uitkomst bij uitdagende, op maat gemaakte signing. Soms heeft een klant een ingewikkelde vraag en is het best lastig de oplossing in woorden uit te leggen. Een realistisch 3D-ontwerp, zegt meer dan duizend woorden!

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van deze 3D-ontwerpen?

Het maken van 3D-ontwerpen vergt tijd en nauwkeurigheid. We hebben vaak gedetailleerde informatie nodig over afmetingen en de huidige situatie van de klant. Maar ook materiaalkennis is essentieel. Je licht objecten uit in een ruimte en het effect van het formaat van die objecten, denk bijvoorbeeld aan de dikte van een lichtgevende doosletter, ten opzichte van de rest van de ruimte, is daarin allesbepalend. Dus het draait niet alleen om het kunnen werken met 3D-programma's, maar ook om het koppelen van die kennis aan onze expertise op het gebied van signing.

Hoe ervaar je het om met 3D-ontwerpen bezig te zijn?

Het is zowel leuk als uitdagend. Het kan lastig zijn omdat de programma's waarmee we werken heel anders zijn dan de pakketten waaraan met name ik (Nienke) gewend ben. Maar het is ook een kans om te leren en te groeien. We volgen cursussen, bekijken tutorials en leren vooral door het gewoon te doen. Het is uitdagend en vernieuwend, en dat maakt het leuk. Sowieso zijn we bij C&W Group steeds aan het vernieuwen. En het is tof om daar als medewerker niet alleen aan mee te doen, maar ook initiatief in te mogen nemen.

En hoe reageren klanten op deze 3D-ontwerpen?

Klanten zijn er over het algemeen erg enthousiast over. Ze vinden het duidelijk en het helpt hen om onze producten beter te 'ervaren'. Door de realistische weergave kunnen ze zich een beter beeld vormen van wat ze willen, wat uiteindelijk het hele proces van productie en montage efficiënter maakt. Hoe meer tijd en energie we aan de voorkant investeren, hoe soepeler het proces verloopt. Ook voor onszelf!

Hoe werken jullie samen als team aan 3D-ontwerpen bij C&W Group?

Manon heeft alle basiskennis al opgedaan tijdens haar opleiding en Nienke in eerste instantie de basis geleerd. We leren eigenlijk elke dag van en met elkaar, en dat maakt het een waardevolle samenwerking. Manon heeft altijd heel veel ideeën en Nienke is echt van de precisie en de haalbaarheid. Als we dat kunnen samenbrengen, dat geeft een kick!

Jullie favoriete 3D-ontwerp?

Het afwisselen is heel gaaf om te doen. Dus soms zijn we bezig met een gevel voor aan de buitenkant, dan weer met signing elementen voor aan de binnenkant van een pand. En soms implementeren we de signing op een heel andere manier, bijvoorbeeld door een kast te ontwerpen of een heel kantoor op de schop te gooien. Uiteraard draait het dan niet alleen meer om de signing, maar we merken dat klanten waarvoor we al lang werken, het prettig vinden dat ze bij ons terecht kunnen voor nét even wat meer. 

Weer een woordje van een tevreden klant! Twinkeling Sieraden uit Boxmeer huurt een stadsklok van C&W Groep in Boxmeer aan de St. Anthonisweg. ⏲ De juwelier is erg tevreden over de klok en merkt op dat hij er ook in het donker “top” uitziet. Dat horen wij graag! 👏

Identiteit👤

Voor Warmteservice verzorgden wij gloednieuwe outdoor signing. Onze monteurs werkten zoals altijd nauwkeurig en vakkundig en bliezen daarmee het exterieur van deze vestiging in Gouda nieuw leven in!
Outdoor signing definieert de fysieke manifestatie van uw bedrijf en is daarmee ontzettend belangrijk voor het opbouwen van uw eigen, unieke bedrijfsidentiteit. Net als kleding iets kan zeggen over een persoon, vertelt de aankleding van uw pand elke potentiële klant iets over uw bedrijfspersoonlijkheid. Wij begrijpen dat – en iedereen die het nieuwe pand van Warmteservice ziet, begrijpt dat nu ook! 🤩
.
.
.

outdoor #signing #bedrijf #persoonlijkheid #identiteit #gevel #opvallen #promotie #reclame #cw #cwgroep

❗️Nieuw

In opdracht van Van Doesburg Woninginrichting zijn we allereerst aan de slag gegaan met het ontwerpen van nieuwe outdoor signing.

We produceerden en monteerden doosletterteksten van ruim 900 cm die vanaf de A27 goed zichtbaar zijn. Daarnaast monteerden we een opliggend bord met daarop de tekst "Vloerprojecten.nl".

In dezelfde stijl trokken we de borden die verwijzen naar de ingangen van de overige bedrijven door, zodat het één geheel is geworden. Tevens zijn deze borden voorzien van 3D-huisnummers.

Tot slot maakten we een zuil op maat van 300 cm hoog. Wederom een mooi project, waarbij we van ontwerp tot en met montage betrokken waren.

.

.

.

#cw #cwgroep #signing #outdoor #indoor #ontwerpen #productie #montage #opdracht #projecten #opvallen #vandoesburg

❗Project Voetbalshop

Voor dé voetbalspecialist van Gorinchem was het tijd om te verhuizen! Reden genoeg, dus, om deze nieuwe locatie te voorzien van een frisse oranje look. 👌🏼

Met speciale transparante, oranje folie ging C&W aan de slag met de signing van de ramen. Daarnaast voorzagen we het pand van belettering én namen we de indoor signing voor onze rekening!

Wij wensen Voetbalshop veel succes!🙌🏼

Voor opdrachtgever Piet Klerkx verzorgden wij deze keer de indoor signing. Verouderde uitingen voor de fauteuilstudio moesten wij vervangen door nieuwe, moderne uitingen. En het liefst zo snel mogelijk!

Vanwege de krappe deadline bedachten wij een oplossing die we op korte termijn konden uitvoeren. Door middel van snelle reparaties aan de wanden en de oplevering van een full-colour printdoek lieten wij zien dat we bij C&W snel schakelen!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan nu de video!

Waarom autobelettering? | C&W geeft 4 redenen

Reclame op de weg is anno 2021 nog steeds niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Op de weg naar werk en van werk naar huis komt u waarschijnlijk talloze reclames tegen. Dit zijn vaak stilstaande beelden op grote LED-schermen, borden en voorgevels, maar misschien nog vaker rijdende reclames in de vorm van autobelettering! Waarom is autobelettering belangrijk voor uw bedrijf en wat mist u als u het niet heeft? Wij geven u de 4 belangrijkste redenen.

1: Rijdende reclame voor uw bedrijf

De meest voor de hand liggende reden is dat autobelettering als rijdende reclame functioneert. Of u nou met 100 kilometer per uur over de snelweg rijdt of al een half uur gefrustreerd stilstaat voor een open brug, de kans is groot dat u één of meerdere autoreclames kunt spotten. Daarnaast moet u wel goed opletten in het verkeer: een auto die u niet is opgevallen zorgt er al gauw voor dat u niet vóór het eten thuis bent.

En precies dáárom is autobelettering zo effectief als reclame! U bent genoodzaakt om rekening te houden met elke factor binnen het verkeer, en dus zal u iedere autoreclame die u tegenkomt één of zelfs meerdere keren bekijken. Bewust of onbewust, autobelettering is een reclamemiddel met een onbegrensd bereik waarmee al gauw een miljoenenpubliek wordt bereikt.

2: Een visitekaartje binnen de bebouwde kom

Autobelettering als reclame is niet alleen effectief op de weg, maar ook bij mensen thuis! Door de coronacrisis zijn veel mensen genoodzaakt geweest om meer thuis te werken en is het bestellen van producten de norm geworden. Wij verwachten dat ook ná de coronacrisis veel mensen thuis zullen blijven werken, simpelweg omdat het nu mogelijk is. De digitale transformatie van bedrijven is in 2020 in een stroomversnelling terecht gekomen waar nog lastig aan te ontkomen is.

Komt u veel thuis bij uw klanten voor services, reparaties of advies?  Levert u sinds kort uw producten aan huis? In elke situatie is uw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje dat de komende jaren binnen de bebouwde kom door steeds meer mensen gezien gaat worden. Kortom: houd uw klanten tevreden en adverteer bij de rest van de straat!

3: Relatief goedkoop

De indoor– en outdoor signing van uw pand wordt al gauw een ingrijpend project met relatief hoge kosten. Daarentegen is autobelettering een goedkopere optie voor bedrijven, waarmee toch al snel een groot publiek wordt bereikt. Autobelettering is dus een betrekkelijk kleine investering waarvan u tijdens het hele voortbestaan van uw bedrijf profijt heeft.

4: Het is ook gewoon mooi!

Een mooie en professionele uitstraling is belangrijk voor elk bedrijf. Wanneer we iets kopen worden we als consumenten vooral gestuurd door emotie en dus kan een prachtige bedrijfsauto écht het verschil maken! Autobelettering is dus cruciaal. En laten we eerlijk zijn: wie wil er nou geen mooie bedrijfsauto?

Waarom autobelettering door C&W?

Dat autobelettering nuttig is voor uw bedrijf, is met het bovenstaande overzicht duidelijk. Wij van C&W kunnen deze mobiele vorm van reclame realiseren voor uw bedrijf. Wij hebben alle benodigde expertise en kennis in eigen huis en kunnen projecten van begin tot eind afhandelen. Een snelle en professionele aanpak is hierbij gegarandeerd.

Wij hebben schaaltekeningen van alle soorten auto’s en zijn voorbereid op elke situatie. Elke auto is namelijk anders en vereist dus een andere aanpak.

Het is zelfs mogelijk om de auto in zijn geheel onder handen te nemen door middel van een volledige wrapping. Zo is uw reclame vanaf elke hoek goed te zien. Nog niet overtuigd? Scroll dan eens door de galerij en oordeel zelf!


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over autobelettering. Of kom gezellig langs bij ons pand! Wat wij ons nog afvragen: drinkt u uw koffie zwart of met een beetje melk?