• Gespecialiseerd in winkelketens
  • 25+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

We hebben een positieve referentie binnen van Lactalis (Royal Bel) uit Leerdam, die bij C&W Groep zowel een stadsklok als rotondereclame huurt. De reclame diende ertoe een functie in te vullen bij Lactalis: het bedrijf verwelkomt graag geregeld nieuwe collega’s.

De rotondereclame aan de Parallelweg in Leerdam leverde Lactalis onlangs een nieuw personeelslid op. Zij zal in december aan de slag gaan als nieuwe collega.

Lactalis schreef:

“Voor onze productielocatie in Schoonrewoerd zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, variërend van operators en storingsmonteurs tot controllers, quality engineers en laboranten. Om deze collega’s te werven zetten we diverse middelen in. Adverteren op rotondebordjes en stadsklokken in de regio bijvoorbeeld. Dat werkt goed op het moment als mensen weten dat zij op zoek zijn naar een baan. Een dame uit de omgeving hield ons al langer in de gaten. Ze wilde graag dichterbij huis werken. Het bordje op de rotonde triggerde haar om weer eens op de website te kijken. Daar zag zij de functie van Allround Laborant. Precies wat ze zocht! We zijn heel blij dat ze binnenkort bij ons komt werken.”

We zijn blij met deze mooie woorden en kijken ernaar uit meer resultaten te behalen met onze advertenties!

Weer een woordje van een tevreden klant! Twinkeling Sieraden uit Boxmeer huurt een stadsklok van C&W Groep in Boxmeer aan de St. Anthonisweg. ⏲ De juwelier is erg tevreden over de klok en merkt op dat hij er ook in het donker “top” uitziet. Dat horen wij graag! 👏

Identiteit👤

Voor Warmteservice verzorgden wij gloednieuwe outdoor signing. Onze monteurs werkten zoals altijd nauwkeurig en vakkundig en bliezen daarmee het exterieur van deze vestiging in Gouda nieuw leven in!
Outdoor signing definieert de fysieke manifestatie van uw bedrijf en is daarmee ontzettend belangrijk voor het opbouwen van uw eigen, unieke bedrijfsidentiteit. Net als kleding iets kan zeggen over een persoon, vertelt de aankleding van uw pand elke potentiële klant iets over uw bedrijfspersoonlijkheid. Wij begrijpen dat – en iedereen die het nieuwe pand van Warmteservice ziet, begrijpt dat nu ook! 🤩
.
.
.

outdoor #signing #bedrijf #persoonlijkheid #identiteit #gevel #opvallen #promotie #reclame #cw #cwgroep

❗️Nieuw

In opdracht van Van Doesburg Woninginrichting zijn we allereerst aan de slag gegaan met het ontwerpen van nieuwe outdoor signing.

We produceerden en monteerden doosletterteksten van ruim 900 cm die vanaf de A27 goed zichtbaar zijn. Daarnaast monteerden we een opliggend bord met daarop de tekst "Vloerprojecten.nl".

In dezelfde stijl trokken we de borden die verwijzen naar de ingangen van de overige bedrijven door, zodat het één geheel is geworden. Tevens zijn deze borden voorzien van 3D-huisnummers.

Tot slot maakten we een zuil op maat van 300 cm hoog. Wederom een mooi project, waarbij we van ontwerp tot en met montage betrokken waren.

.

.

.

#cw #cwgroep #signing #outdoor #indoor #ontwerpen #productie #montage #opdracht #projecten #opvallen #vandoesburg

❗Project Voetbalshop

Voor dé voetbalspecialist van Gorinchem was het tijd om te verhuizen! Reden genoeg, dus, om deze nieuwe locatie te voorzien van een frisse oranje look. 👌🏼

Met speciale transparante, oranje folie ging C&W aan de slag met de signing van de ramen. Daarnaast voorzagen we het pand van belettering én namen we de indoor signing voor onze rekening!

Wij wensen Voetbalshop veel succes!🙌🏼

Voor opdrachtgever Piet Klerkx verzorgden wij deze keer de indoor signing. Verouderde uitingen voor de fauteuilstudio moesten wij vervangen door nieuwe, moderne uitingen. En het liefst zo snel mogelijk!

Vanwege de krappe deadline bedachten wij een oplossing die we op korte termijn konden uitvoeren. Door middel van snelle reparaties aan de wanden en de oplevering van een full-colour printdoek lieten wij zien dat we bij C&W snel schakelen!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan nu de video!

Waarom autobelettering? | C&W geeft 4 redenen

Reclame op de weg is anno 2021 nog steeds niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Op de weg naar werk en van werk naar huis komt u waarschijnlijk talloze reclames tegen. Dit zijn vaak stilstaande beelden op grote LED-schermen, borden en voorgevels, maar misschien nog vaker rijdende reclames in de vorm van autobelettering! Waarom is autobelettering belangrijk voor uw bedrijf en wat mist u als u het niet heeft? Wij geven u de 4 belangrijkste redenen.

1: Rijdende reclame voor uw bedrijf

De meest voor de hand liggende reden is dat autobelettering als rijdende reclame functioneert. Of u nou met 100 kilometer per uur over de snelweg rijdt of al een half uur gefrustreerd stilstaat voor een open brug, de kans is groot dat u één of meerdere autoreclames kunt spotten. Daarnaast moet u wel goed opletten in het verkeer: een auto die u niet is opgevallen zorgt er al gauw voor dat u niet vóór het eten thuis bent.

En precies dáárom is autobelettering zo effectief als reclame! U bent genoodzaakt om rekening te houden met elke factor binnen het verkeer, en dus zal u iedere autoreclame die u tegenkomt één of zelfs meerdere keren bekijken. Bewust of onbewust, autobelettering is een reclamemiddel met een onbegrensd bereik waarmee al gauw een miljoenenpubliek wordt bereikt.

2: Een visitekaartje binnen de bebouwde kom

Autobelettering als reclame is niet alleen effectief op de weg, maar ook bij mensen thuis! Door de coronacrisis zijn veel mensen genoodzaakt geweest om meer thuis te werken en is het bestellen van producten de norm geworden. Wij verwachten dat ook ná de coronacrisis veel mensen thuis zullen blijven werken, simpelweg omdat het nu mogelijk is. De digitale transformatie van bedrijven is in 2020 in een stroomversnelling terecht gekomen waar nog lastig aan te ontkomen is.

Komt u veel thuis bij uw klanten voor services, reparaties of advies?  Levert u sinds kort uw producten aan huis? In elke situatie is uw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje dat de komende jaren binnen de bebouwde kom door steeds meer mensen gezien gaat worden. Kortom: houd uw klanten tevreden en adverteer bij de rest van de straat!

3: Relatief goedkoop

De indoor– en outdoor signing van uw pand wordt al gauw een ingrijpend project met relatief hoge kosten. Daarentegen is autobelettering een goedkopere optie voor bedrijven, waarmee toch al snel een groot publiek wordt bereikt. Autobelettering is dus een betrekkelijk kleine investering waarvan u tijdens het hele voortbestaan van uw bedrijf profijt heeft.

4: Het is ook gewoon mooi!

Een mooie en professionele uitstraling is belangrijk voor elk bedrijf. Wanneer we iets kopen worden we als consumenten vooral gestuurd door emotie en dus kan een prachtige bedrijfsauto écht het verschil maken! Autobelettering is dus cruciaal. En laten we eerlijk zijn: wie wil er nou geen mooie bedrijfsauto?

Waarom autobelettering door C&W?

Dat autobelettering nuttig is voor uw bedrijf, is met het bovenstaande overzicht duidelijk. Wij van C&W kunnen deze mobiele vorm van reclame realiseren voor uw bedrijf. Wij hebben alle benodigde expertise en kennis in eigen huis en kunnen projecten van begin tot eind afhandelen. Een snelle en professionele aanpak is hierbij gegarandeerd.

Wij hebben schaaltekeningen van alle soorten auto’s en zijn voorbereid op elke situatie. Elke auto is namelijk anders en vereist dus een andere aanpak.

Het is zelfs mogelijk om de auto in zijn geheel onder handen te nemen door middel van een volledige wrapping. Zo is uw reclame vanaf elke hoek goed te zien. Nog niet overtuigd? Scroll dan eens door de galerij en oordeel zelf!


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over autobelettering. Of kom gezellig langs bij ons pand! Wat wij ons nog afvragen: drinkt u uw koffie zwart of met een beetje melk?