• Gespecialiseerd in winkelketens
  • 25+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

Traditioneel adverteren

Contact

Traditioneel adverteren met C&W Group

Hoewel online marketing en online reclame gedurende de laatste jaren steeds populairder is geworden, mag de impact van traditioneel adverteren tegenwoordig niet worden onderschat. Buitenreclame is nét zo belangrijk als online reclame! Mensen trekken erop uit en kijken onvermijdelijk om zich heen. Daarom zal het altijd belangrijk blijven om uw bedrijf offline in de schijnwerpers te zetten door middel van lichtmastreclame, stadsklokreclame en digital out of home.

Samen met u ontwerpen en produceren wij uw reclame-uiting en adverteren wij op de door u gewenste locatie. Hierbij garanderen wij 24/7 zichtbaarheid voor uw bedrijf. Wel zo fijn! Of het nou gaat om lichtmastreclame, rotondereclame of ons LED-scherm aan de A27, wij maken en plaatsen uw advertentie. C&W laat zien wat u wilt zeggen!

Bekijk gerust onderstaande producten voor een indicatie van wat C&W voor uw bedrijf kan betekenen. Reclame maken is nog nooit makkelijker geweest. Adverteren doet u bij de C&W Group!

Digital out of home

Snelwegreclame is een goede manier om meteen een groot publiek te bereiken. Daarnaast heeft onze locatie aan de A27 nog een ander voordeel: de dagelijkse file die hier staat. Iedereen die hier langs rijdt ziet de boodschap hierdoor meerdere keren voorbij komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Meer lezen

Stadsklokken

Zie je een klok, dan kijk je automatisch naar hoe laat het is. En wanneer je kijkt naar hoe laat het is, zie je ook de reclame die hier is geplaatst. Dit is precies waarom stadsklokreclame werkt. Stadsklokken trekken de aandacht en zo wordt dan ook uw reclame-uiting gezien. Onze klokken staan in verschillende gemeenten door het hele land. Neem contact met ons op voor meer informatie over stadsklokken in uw omgeving.
Meer lezen

Rotondereclame

Wachten tot je eindelijk de rotonde op mag rijden wordt wat leuker door onze rotondeborden. Deze borden zijn simplistisch, doeltreffend en staan altijd op ooghoogte. Zo wordt uw boodschap altijd en snel gelezen. Neem contact met ons op voor een overzicht van beschikbare rotondes in uw omgeving.
Meer lezen

Lichtmastreclame

Uit onze eigen ervaring en die van klanten blijkt dat dit een reclamevorm is waar iedereen onbewust naar blijft kijken. Weten uw klanten u dus niet te vinden? Met naamsvermelding en bewegwijzering in een lichtbak wijst u deze klanten de weg! Neem contact met ons op en dan bespreken we samen wat u kan zeggen in uw stad.
Meer lezen