• Gespecialiseerd in winkelketens
  • 25+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

Maak kennis met C&W Group #1: Dirk-Jan, onze veelzijdige buitenmonteur!

 

Vandaag starten we met onze nieuwe serie, "Maak kennis met C&W Group." Als eerste in de spotlight staat Dirk-Jan, onze buitenmonteur die al acht jaar bij ons in dienst is. We spraken met hem en kwamen een paar leuke dingen te weten!

Wat vind je het leukste aan werken bij C&W Group?

Het leukste aan werken bij C&W Group is voor Dirk-Jan de afwisseling. "Het werk is heel gevarieerd en geen dag is hetzelfde," legt hij uit. "Soms ben ik de hele dag op locatie voor een montageklus en soms ben ik op de zaak bezig met het werk aan de producten van onze klanten. Die variatie houdt het werk interessant en zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga."

Ik heb gehoord dat je er een nieuwe hobby bij hebt. Vertel daar eens wat meer over.

Recentelijk heeft Dirk-Jan een nieuwe hobby ontdekt dankzij zijn tienjarige zoon. "Mijn zoon wilde heel graag twee vogels en ik vond het ook wel een leuk idee. Dus nu hebben we twee papegaaien. Het verzorgen van deze vogels is echt een leuke bezigheid geworden. We hebben heel veel plezier met ze!"

Wat is een leuk feitje over jou dat de meeste collega's niet weten?

Niet veel collega's weten dat Dirk-Jan naast zijn werk een passie voor muziek heeft. "Ik speel gitaar en heb zeven jaar lang elk weekend als DJ gewerkt."

Welke fictieve acteur (van tv of film) lijkt het meest op je eigen baas?

Dirk-Jan kan een lach niet onderdrukken als hij antwoordt: "Dit is een goede vraag. Qua uiterlijk vind ik hem het meest lijken op Dries Roelvink, maar van collega’s die de serie hebben gezien begrijp ik dat hij qua karakter op de zaak het meest lijkt op de augurkenkoning" zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht.

Als je een superkracht zou kunnen kiezen om je werk makkelijker te maken, welke zou dat zijn en waarom?

Als hij een superkracht zou kunnen kiezen, zou Dirk-Jan graag willen kunnen vliegen. "Stel je voor hoe handig dat zou zijn! Geen files meer en altijd snel ter plaatse. Het zou zoveel tijd besparen en het werk een stuk efficiënter maken."

Wat is de grootste verandering geweest in jouw vakgebied sinds je bent begonnen als monteur?

Een van de grootste veranderingen die Dirk-Jan heeft meegemaakt, is de overgang naar duurzame producten. "Toen ik begon, was duurzaamheid nog niet zo'n groot thema. Maar de laatste jaren zijn we steeds meer bezig met het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden. Het is mooi om te zien hoe we als bedrijf bijdragen aan een betere toekomst."

Wat is jouw favoriete product van C&W Group?

Dirk-Jan vindt eigenlijk alle producten wel leuk, maar heeft toch een voorkeur. "Ik vind het behang het leukste product. Er komen zoveel verschillende creatieve ontwerpen voorbij, dat blijft me elke keer weer verrassen. Het is mooi om te zien hoe behang een ruimte volledig kan transformeren."

Zo hebben we Dirk-Jan leren kennen als een veelzijdige en toegewijde buitenmonteur met interessante hobby's en een goed gevoel voor humor. Tot de volgende keer in "Maak kennis met C&W Group!"

Terug naar overzicht

Vragen over onze werkzaamheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ma - Vr: 09:00 - 17:30

Stuur een bericht

Onze voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut
  • Gespecialiseerd in ketens
  • 20+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

Your sign, your signature

De commerciële wereld wordt gekleurd door signing. Elke onderneming heeft een eigen persoonlijkheid en stijl. Signing geeft uiting aan elk facet van uw bedrijfsidentiteit. Daarmee is het veel méér dan een reclame-uiting. Het blaast elke fysieke manifestatie van uw bedrijf nieuw leven in.