CASE

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl is al 25 jaar specialist op het gebied van alles dat gerelateerd is aan voetbal: de winkel heeft een grote collectie kleding, voetballen en accessoires. Bent u voetbal(st)er en heeft u nieuwe schoenen nodig? Voetbalshop is er voor u. Bent u een scheidsrechter en heeft u nieuwe gele en rode kaarten nodig? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Voetbalshop.nl heeft oprechte passie voor voetbal!

Voetbalshop.nl heeft recent 100% Voetbal overgenomen en het was dus de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat deze panden een daarbij passende look kregen. In opdracht van de winkelketen hebben wij voor meerdere panden binnen- en buitenreclame verzorgd.

Vanwege de online aanwezigheid van Voetbalshop.nl was het belangrijk om hun herkenbare huisstijl zo goed mogelijk tot uiting te laten komen in hun fysieke winkels. De panden moesten er echt uit gaan springen! Daarnaast was speciale aandacht nodig voor Voetbalshop Vitesse, die functioneert als fanshop voor de voetbalclub. Hier was het aan ons om de huisstijlen van beide partijen te combineren.

  • Folie
  • Dibond
  • Zuil voor wedstrijdbal

Heeft u vragen over en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy