• Gespecialiseerd in winkelketens
 • 25+ jaar ervaring
 • Internationaal actief

Tulp Keukens

Deze vakkundige keukenproducent met traditionele Nederlandse insteek wordt het beste gekarakteriseerd door ambachtelijk gethematiseerde indoor en outdoor signing. Elke uiting spitsten we toe op het karakter en de omgeving van de individuele vestigingen van Tulp Keukens.

Tulp Keukens

Tulp Keukens maakt alle keukens met Nederlands vakmanschap en in eigen fabriek. Ze hechten waarde aan maatwerk en slimme oplossingen. Wij bij C&W Group ook. Ze gebruiken veel verschillende materialen in veel verschillende kleuren. Wij ook. Het feit dat Tulp Keukens keukens verzorgt en wij signing, is bijzaak. Heb je veel met elkaar gemeen, dan leidt dat tot een goede samenwerking. In het geval van Tulp Keukens en C&W Group loopt die dan ook al heel lang.


Offerte aanvragen

Specificaties

Dienst: indoor

Een blik op dit project

De vraag van Tulp Keukens

In onze langlopende samenwerking met Tulp Keukens hebben we veelvoudig zogenoemde ‘rebrandingrondes’ verzorgd. Dat houdt in dat zowel indoor als outdoor oude signing demonteren en het pand voorzien van nieuwe signing. Natuurlijk doen we dat altijd in lijn met de persoonlijkheid en stijl van het bedrijf in kwestie. De laatste opdracht was niet anders.

We gingen aan tafel met vertegenwoordigers van Tulp Keukens, hun reclamebureau en overkoepelende organisatie De Mandemakers Groep. We adviseerden hen over materialen en bedachten, produceerden en monteerden een complete instore inrichting.

Onze oplossing

Ten eerste realiseerden we contour gesneden muurfolies en full colour geprinte behangdoeken met ambachtelijk gethematiseerde uitingen. Handgemaakte keukens aan de muur creëerden een echte ‘sfeer van ambacht’ in het pand. Het interieur ademde het Nederlandse vakmanschap waarmee Tulp zijn keukens vervaardigt. Daarnaast monteerden we teksten op de reeds aanwezige houten panelen. Er was echter wat onenigheid over de soort teksten die het beste pasten. Samen experimenteerden we met de mogelijkheden. Uiteindelijk behaalden we het mooiste 3D-resultaat met een combinatie van dikke, zwarte PVC-letters en freesletters.

De pilotwinkel die we inrichtten was een succes. We herhaalden de metamorfose in andere vestigingen van Tulp Keukens in Nederland.

Outstore voorzagen we de vestigingen vooral van raamfolies met openingstijden en logo’s en doosletters of PVC full colour geprinte doeken op de gevels. Per pand bepaalden we wat het beste zou passen in die specifieke winkelomgeving. Dat is echte, originele signing op maat.


Dit wil ik ook

Het C&W werkproces

Bekijk ons aanbod

Kennismaking

We maken kennis en wisselen informatie uit. Wij denken vanaf het eerste moment met u mee.

Inventariseren

We inventariseren zowel optisch als technisch. Hoe ziet de locatie er precies uit?

Ontwerp

Eventueel maken we voor u een passend ontwerp met de ideale materialen.

Offerte

We stellen een passende offerte voor u op.

Planning

We plannen alle werkzaamheden in op basis van uw en onze agenda.

Productie en montage

Alle signing maken we op maat en monteren we zorgvuldig.

Het CW werkproces

 • Vraag gratis een 
  offerte aan

  Vraag eenvoudig een online offerte aan. WIj nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Onze expert komt 
  langs voor een intake

  Samen met de expert bepaal je wat je wil bereiken en wat je nodig hebt.
 • Jouw maatwerk design
  wordt gerealiseerd

  Onze designers gaan voor je aan de gang en creëeren een maatwerk design.
 • Montage en afwerking
  door ons team

  Het montage team komt uit design installeren.

Ook in dit lijstje komen te staan?