CASE

TMC

Volgens tech-bedrijf TMC vormen mensen de drijvende kracht achter elke technische vernieuwing. Vanuit deze overtuiging is hun missie ontstaan om professionals, die gepassioneerd zijn op gebied van onderzoek, ontwikkeling en techniek, onder te brengen bij hun klanten. Hierbij is het doel niet om klanten simpelweg te voorzien van werknemers, maar van doelgerichte professionals die zich continu door willen ontwikkelen.

In opdracht van HTC ’96, oftewel High Tech Campus Eindhoven, mochten wij de outdoor signing voor TMC Eindhoven verzorgen. Hierbij hebben wij doosletters gebruikt. Dit product is ingezet om de naam van het bedrijf duidelijk zichtbaar in beeld te brengen op de voorgevel en op het dak van het bedrijfspand.

Tijdens dit project waren wij betrokken bij het gehele proces. Wij kregen namelijk de verantwoording over het ontwerp, de productie en de uiteindelijke montage van de reclame-uiting voor TMC Eindhoven. Bekijk de bijgevoegde video voor een impressie van het productie – en montageproces.

Heeft u vragen en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy