CASE

Morres

Op een half uurtje afstand van Antwerpen en Gent vindt u Morres: de grootste woon – en slaapspecialist van Nederland én België! De woonwinkel is een speciaal bedrijf en vooral trots op hun grote assortiment, expertise en gastvrijheid. Zoals zij het verwoorden: Het team en de koffie staat voor u klaar!

In opdracht van DMG hebben wij de outdoor signing van woonwinkel Morres opgepakt. Het doel hierbij was om te zorgen dat de identiteit van Morres van buitenaf al te zien zou gaan zijn. Dit project is van begin tot eind in-house verzorgd door C&W.

 

Het is altijd leuk om een project van begin tot eind zélf te mogen verzorgen. Je kan je eigen impact als bedrijf zo goed zien. Daarnaast is het voor de klant ook nog eens fijn! Wij hebben alle benodigde expertise en middelen in eigen huis, met als gevolg dat we dit soort projecten sneller en effectiever afgerond hebben dan het gemiddelde reclamebureau.

  • Doosletters
  • Black-and-White folie

Heeft u vragen en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy