Verhuur

Laat zien wat u wilt zeggen

Of u nu een kledingzaak heeft of een autogarage, een meubelzaak of een restaurant, overal waar mensen komen, zijn er potentiële klanten. Voor elk bedrijf is het van belang zichtbaar te zijn voor deze klanten: u wilt laten zien wat u wilt zeggen .

Door middel van lichtmastreclame, rotondereclame, stadsklokken en LED-schermen, bieden wij u ruimte aan om aan deze potentiële klanten te laten zien wie u bent en ze ervan te overtuigen uw winkel te bezoeken of uw producten aan te schaffen. Het stopt bij C&W echter niet bij het aanbieden van ruimte.

Samenwerken
Over vergunningen, productie en onderhoud hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken. Wel past het in onze filosofie om u te betrekken bij het proces waarin we bepalen op welke manier u aan uw potentiële klanten kunt laten zien wat u wilt zeggen. Welke locatie heeft voor u het beste rendement? Welke tekst laat het best zien wat u wilt zeggen en welk beeld past hierbij? Samen met u ontwikkelen wij de perfecte reclame-uiting die uw potentiële klanten aanspreekt en past binnen uw corporate identiteit.

Onder de kopjes ‘Lichtmastreclame’, ‘Rotondereclame’, ‘Stadsklokken’ en ‘Digital Out of Home’ vindt u verschillende showcases die u een beeld geven van ons werk. Als u vragen heeft of als u geïnteresseerd bent in producten of diensten die niet direct op onze site staan, kunt u ons altijd bellen of mailen (zie contactformulier).

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem contact op
Vraag een prijs op