• Gespecialiseerd in winkelketens
  • 25+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

Referentie rotondereclame: Lactalis/Royal Bel

 

We hebben een positieve referentie binnen van Lactalis (Royal Bel) uit Leerdam, die bij C&W Groep zowel een stadsklok als rotondereclame huurt. De reclame diende ertoe een functie in te vullen bij Lactalis: het bedrijf verwelkomt graag geregeld nieuwe collega’s.

De rotondereclame aan de Parallelweg in Leerdam leverde Lactalis onlangs een nieuw personeelslid op. Zij zal in december aan de slag gaan als nieuwe collega.

Lactalis schreef:

“Voor onze productielocatie in Schoonrewoerd zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, variërend van operators en storingsmonteurs tot controllers, quality engineers en laboranten. Om deze collega’s te werven zetten we diverse middelen in. Adverteren op rotondebordjes en stadsklokken in de regio bijvoorbeeld. Dat werkt goed op het moment als mensen weten dat zij op zoek zijn naar een baan. Een dame uit de omgeving hield ons al langer in de gaten. Ze wilde graag dichterbij huis werken. Het bordje op de rotonde triggerde haar om weer eens op de website te kijken. Daar zag zij de functie van Allround Laborant. Precies wat ze zocht! We zijn heel blij dat ze binnenkort bij ons komt werken.”

We zijn blij met deze mooie woorden en kijken ernaar uit meer resultaten te behalen met onze advertenties!

Terug naar overzicht

Vragen over onze werkzaamheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ma - Vr: 09:00 - 17:30

Stuur een bericht

Onze voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut
  • Gespecialiseerd in ketens
  • 20+ jaar ervaring
  • Internationaal actief

Your sign, your signature

De commerciële wereld wordt gekleurd door signing. Elke onderneming heeft een eigen persoonlijkheid en stijl. Signing geeft uiting aan elk facet van uw bedrijfsidentiteit. Daarmee is het veel méér dan een reclame-uiting. Het blaast elke fysieke manifestatie van uw bedrijf nieuw leven in.