Waarom autobelettering?

Waarom autobelettering? | C&W geeft 4 redenen

Reclame op de weg is anno 2021 nog steeds niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Op de weg naar werk en van werk naar huis komt u waarschijnlijk talloze reclames tegen. Dit zijn vaak stilstaande beelden op grote LED-schermen, borden en voorgevels, maar misschien nog vaker rijdende reclames in de vorm van autobelettering! Waarom is autobelettering belangrijk voor uw bedrijf en wat mist u als u het niet heeft? Wij geven u de 4 belangrijkste redenen.

1: Rijdende reclame voor uw bedrijf

De meest voor de hand liggende reden is dat autobelettering als rijdende reclame functioneert. Of u nou met 100 kilometer per uur over de snelweg rijdt of al een half uur gefrustreerd stilstaat voor een open brug, de kans is groot dat u één of meerdere autoreclames kunt spotten. Daarnaast moet u wel goed opletten in het verkeer: een auto die u niet is opgevallen zorgt er al gauw voor dat u niet vóór het eten thuis bent.

En precies dáárom is autobelettering zo effectief als reclame! U bent genoodzaakt om rekening te houden met elke factor binnen het verkeer, en dus zal u iedere autoreclame die u tegenkomt één of zelfs meerdere keren bekijken. Bewust of onbewust, autobelettering is een reclamemiddel met een onbegrensd bereik waarmee al gauw een miljoenenpubliek wordt bereikt.

2: Een visitekaartje binnen de bebouwde kom

Autobelettering als reclame is niet alleen effectief op de weg, maar ook bij mensen thuis! Door de coronacrisis zijn veel mensen genoodzaakt geweest om meer thuis te werken en is het bestellen van producten de norm geworden. Wij verwachten dat ook ná de coronacrisis veel mensen thuis zullen blijven werken, simpelweg omdat het nu mogelijk is. De digitale transformatie van bedrijven is in 2020 in een stroomversnelling terecht gekomen waar nog lastig aan te ontkomen is.

Komt u veel thuis bij uw klanten voor services, reparaties of advies?  Levert u sinds kort uw producten aan huis? In elke situatie is uw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje dat de komende jaren binnen de bebouwde kom door steeds meer mensen gezien gaat worden. Kortom: houd uw klanten tevreden en adverteer bij de rest van de straat!

3: Relatief goedkoop

De indoor– en outdoor signing van uw pand wordt al gauw een ingrijpend project met relatief hoge kosten. Daarentegen is autobelettering een goedkopere optie voor bedrijven, waarmee toch al snel een groot publiek wordt bereikt. Autobelettering is dus een betrekkelijk kleine investering waarvan u tijdens het hele voortbestaan van uw bedrijf profijt heeft.

4: Het is ook gewoon mooi!

Een mooie en professionele uitstraling is belangrijk voor elk bedrijf. Wanneer we iets kopen worden we als consumenten vooral gestuurd door emotie en dus kan een prachtige bedrijfsauto écht het verschil maken! Autobelettering is dus cruciaal. En laten we eerlijk zijn: wie wil er nou geen mooie bedrijfsauto?

Waarom autobelettering door C&W?

Dat autobelettering nuttig is voor uw bedrijf, is met het bovenstaande overzicht duidelijk. Wij van C&W kunnen deze mobiele vorm van reclame realiseren voor uw bedrijf. Wij hebben alle benodigde expertise en kennis in eigen huis en kunnen projecten van begin tot eind afhandelen. Een snelle en professionele aanpak is hierbij gegarandeerd.

Wij hebben schaaltekeningen van alle soorten auto’s en zijn voorbereid op elke situatie. Elke auto is namelijk anders en vereist dus een andere aanpak.

Het is zelfs mogelijk om de auto in zijn geheel onder handen te nemen door middel van een volledige wrapping. Zo is uw reclame vanaf elke hoek goed te zien. Nog niet overtuigd? Scroll dan eens door de galerij en oordeel zelf!


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over autobelettering. Of kom gezellig langs bij ons pand! Wat wij ons nog afvragen: drinkt u uw koffie zwart of met een beetje melk?

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy