CASE

Woonexpress Barendrecht

Met in totaal 9 woonwinkels en een collectie van meer dan 6000 eigentijdse, betaalbare woonartikelen is Woonexpress hét adres voor wooninspiratie binnen elk budget. Wat uw stijl of smaak ook is, bij deze woonwinkel vindt u wat bij u past.

In opdracht van DMG mochten wij werken aan de outdoor signing van Woonexpress Barendrecht. Dit betrof het volledige proces: van het ontwerp tot aan de uiteindelijke montage. Deze toegankelijke woonwinkel straalt nu de stijl en kwaliteit uit die we al lang van ze gewend waren.

Aangezien er al sprake was van een duidelijke huisstijl en verzorgde indoor signing, was het nu aan ons om de outdoor signing zó te ontwerpen dat het naadloos zou passen bij de rest van het pand. De huisstijl én – in het verlengde daarvan – de identiteit van het bedrijf hing hier sterk vanaf.

Dit was voor de professionele monteurs van C&W geen probleem. Door ons werk is nu óók van buitenaf echt te zien dat Woonexpress de leukste woonwinkel van Nederland is.

  • Folie
  • PVC doeken

Heeft u vragen over en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy