CASE

Van Zuilen Mode

Geschiedenis, stijl en kwaliteit: dat is wat u vindt als u binnenloopt bij de speciaalzaak van Van Zuilen Mode in Gorinchem. Met hun uitgebreide aanbod van topmerken, professioneel advies en speciale presentatie doet Van Zuilen Mode alles nét een beetje anders.

Voor de lancering van de nieuwe website van Van Zuilen Mode in 2016 bedachten wij een manier om dit met signs op ludieke wijze te promoten. Het resultaat: gespannen PVC-doeken met de homepage van de nieuwe website als outdoor signs en ingangen van het pand!

Hoe zou het zijn om de webshop van uw favoriete winkel fysiek binnen te kunnen lopen? Wij hebben het mogelijk gemaakt bij Van Zuilen Mode. Creativiteit genoeg dus bij C&W!

Deze creatieve benadering van outdoor signing is destijds volledig in-house verzorgd door C&W. Wij hebben de middelen, kennis en creativiteit in eigen huis om dit soort ludieke ideeën te realiseren. In dit geval hebben wij de PVC-doeken zelf ontworpen, geproduceerd en gemonteerd in nauw overleg met de klant.

  • PVC-doeken

Heeft u vragen over en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy