CASE

George in der Maur

George in der Maur is een all-round voetenexpert en bestaat uit een groot team van voetdeskundigen met meer dan 120 jaar ervaring op gebied van orthopedagogiek en maatschoenen. Dit betekent echter niet dat ze ouderwets zijn! Continu combineren ze vakmanschap en de kennis over hun ambacht met de toepassing van nieuwe technieken en materialen. Voor een compleet overzicht van alle services en specialiteiten van het bedrijf kan u terecht op hun website!

In opdracht van George in der Maur mochten wij de gehele buitenzijde van hun pand in een nieuw jasje steken. Door middel van outdoor signing is de huidige huisstijl van de schoenmaker nu ook op hun bedrijfspand te zien.

De schoenmaker is nu klaar voor de volgende 120 jaar! Bekijk de galerij hieronder voor een impressie van het montageproces.

George in der Maur had een tijd terug hun huisstijl al volledig omgegooid, maar nu moest dit nog outdoor op het pand zichtbaar worden. Door middel van dibond, meerdere folies en een enorm PVC-doek op het dak is het pand van George in der Maur van mijlenver af te zien.

  • Dibond
  • Folies
  • PVC-doeken

Heeft u vragen en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy