CASE

George in der Maur

George In der Maur is een all-round voetenexpert en bestaat uit een groot team van voetdeskundigen met meer dan 120 jaar ervaring op gebied van orthopedagogiek en maatschoenen. Dit betekent echter niet dat het bedrijf ouderwets is! Continu combineert het zijn vakmanschap en kennis van zijn ambacht met de toepassing van nieuwe technieken en materialen.

In opdracht van George In der Maur mochten wij de gehele buitenzijde van zijn pand in een nieuw jasje steken. Dankzij onze outdoor signing is de huidige huisstijl van de schoenmaker nu ook op het bedrijfspand te zien.

De schoenmaker is nu klaar voor de volgende 120 jaar! Bekijk de galerij hierboven voor een impressie van het montageproces.

George In der Maur gaf zijn huisstijl een tijd terug al een volledige make-over: nu moest dit nog outdoor op het pand zichtbaar worden. Door middel van dibond, meerdere folies en een enorm PVC-doek op het dak is het pand van George In der Maur van mijlenver weg te zien en te herkennen.

  • Dibond
  • Folies
  • PVC-doeken

Heeft u vragen over en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy