CASE

DNB

DNB (De Nederlandsche Bank) staat voor vertrouwen. Het is het sleutelwoord voor alles wat ze doen. Bij DNB kunt u blijven rekenen op – en met – uw spaargeld. DNB maakt zich hard voor een financieel stelsel dat niet alleen stabiel en welvarend is, maar ook duurzaam!

In opdracht van DNB en in samenwerking met Elles van Goozen mochten wij de nieuw uitgebrachte eurobiljetten als displays produceren en monteren aan het pand van DNB. Een speciale opdracht waarbij met name het monteren zonder te boren een uitdaging was. Dit was een speciaal project waarbij wij en vooral onze monteurs waardevolle ervaring hebben opgedaan. 

 

Ter promotie van de nieuwe €5- en €10-biljetten werd bedacht om deze biljetten als massale displays op het pand te hangen. Hier waren zeer strenge voorzorgsmaatregelen aan verbonden, met name dat niet in het pand mocht worden geboord. De uitdaging was dus om een frame te maken voor het display, zonder dat dit door middel van boren werd gemonteerd. Combineer dit met de massale grootte van de displays en je hebt een bijna onmogelijk project te pakken. Bij C&W zeggen we altijd “kan niet bestaat niet” en dit soort projecten gaan we zeker niet uit de weg!

  • Aluminium
  • Meshdoek

Heeft u vragen over en/of interesse gekregen in signing door C&W na het lezen over dit project? Neem dan nu contact met ons op!

Wij laten zien wat u wilt zeggen.

C&W Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy